Adevăr sau provocare

 

Un joc simplu-n aparență
De blamat clar, prin esență,
Te descoase pe-ndelete
Să dai răspunsuri concrete.
De nu vrei să spui,  să faci!
N-ai scăpare nici de taci!
Când ți-e rândul să urmezi
Trebuie să faci ce crezi.
Eu mă gândeam așa deodată
Să mi vă dezvălui toată
Dar cum stau prost cu vorbitul
Mai bine incep cu sfârșitul.
Voi răspunde cu credință
Căci să fac, nu-i cu putință
La tot ce veți întreba
Vă promit, nu voi trișa!

PS: Vă stau la dispoziție dacă vreți să aflați cȃte ceva despre mine. 🙂 🙂

11 gânduri despre “Adevăr sau provocare

  1. Dupa cum în Eden,omul s-a ascuns printre pomii din gradina,azi omul informatizat,inteligent,se ascunde dupa pseudonime si metafore profunde,printre bloguri,traind o viata duplicitara ,înselindu-se pe el însusi si pe cititor,inconstient de puterea ochiului patrunzator al Ziditorului vietii,care vede tainele gîndurilor ratiunii si al simturilor inimii .
    „Unde ma voi duce departe de Duhul Tau si unde voi fugi dparte de fatza ta?”

    Apreciază

      1. Comunicarea virtuala în sine,este o capcana perfecta pentru sufletele lipsite de cunoastinta de Dumnezeu,de Adevarul revelat al existentei vietii aratat de Hristos Isus,în trup.
        Sistemul corupt al „omului faradelegii”,utilizeaza cele mai noi,subtile si insesizabile metode de înselare si deformare a Adevarului utilizînd liderii mondiali ai religiilor,politicii si economiei,cu ajutorul falsului dumnezeu „Mamona”,pentru a controla masele,”turmele” dezorientate tocmai de catre cei ce ar trebui sa fie îndrumatorii spre viata.Tentatia acestui dumnezeu „Mamona”,are puterea de a corupe si pe cei mai puternici lideri.

        Apreciază

  2. Personal,nu detin conturi virtuale,însa pe cele vizitate unde mai comentez,o fac din dragoste pentru Adevarul absolut,revelat în trupul lui Hristos Isus,sub inspiratia articolelor postate de proprietari,însa am avut parte de cenzura,tocmai pe blogurile,liderilor care nu au nimic de-a face cu valorile autentice spirituale ale ADEVARULUI,pe care L-au distorsionat în scopuri egoiste,sacrificând masele credule,si panicate de moarte,amenintate mereu cu himere si povesti despre „Rai si Iad”,metafore profunde neîntelese nici chiar de cei ce se numesc „doctori în teologie”

    Apreciază

    1. Eu am postat respectivul slide la meniu în ideea de a mă face cunoscută celor care doresc să o facă. Totodată, nu am reproșuri împotriva altor comentarii. Trăim într-o țară care încă ( după părerea mea) se mai bucură de libertatea de exprimare (uneori doar în mod virtual). Fiecare e liber să mă critice, să mă laude, să mă provoace. Nimeni nu e mai presus! Toți suntem egali.

      Apreciază

Lasă un comentariu